Fri fragt ved køb over 500 kr.

Qi Trådløse holdere

Qi Trådløse holdere

Brodit Qi Holdere til trådløs opladning.
Nemt, enkelt og sikkert.

Med de modelspecifikke QI holdere får du hurtig opladning hvor holderen er tilpasset den enkelte telefon hvilket sikre at telefonen sidder sikkert og at opladningsspolerne er tilpasset til den enkelte telefon model.

Det sikre opladning selvom der bruges navigation, hører spotify eller lydbog mm. og uanset vejforløb.

Brodit Qi Holdere til trådløs opladning.
Nemt, enkelt og sikkert.

Med de modelspecifikke QI holdere får du hurtig opladning hvor holderen er tilpasset den enkelte telefon hvilket sikre at telefonen sidder sikkert og at opladningsspolerne er tilpasset til den enkelte telefon model.

Det sikre opladning selvom der bruges navigation, hører spotify eller lydbog mm. og uanset vejforløb.

Oplev friheden ved trådløs opladning

Qi opladning er et nyere fænomen, som ved hjælp af magnetisme gør det muligt at oplade din smartphone, tablet m.m. ved lave spændinger. Dette betyder, at du kan oplade din enhed trådløst og slippe for besværet med ledninger.

Hvad er Qi opladning?

Qi opladning er en revolutionerende teknologi, der har gjort det mere bekvemt end nogensinde før at holde dine elektroniske enheder opladede. Den trådløse opladningsmetode er baseret på elektromagnetisk induktion, hvor en senderenhed (oplader) og en modtagerenhed (smartphone, tablet osv.) kommunikerer via elektromagnetiske felter. Dette gør det muligt for enhederne at udveksle energi uden at være forbundet med en fysisk ledning.

Gør din hverdag mere bekvem med Brodit Qi

Udover bekvemmeligheden har Qi opladning mange fordele, og Brodit Qi holderen optimerer kun processen yderligere. Den trådløse opladningsmetode er også mere sikker end den traditionelle vægoplader, da den eliminerer risikoen for elektriske stød eller kortslutninger. Derudover er Qi opladning mere miljøvenligt, da det reducerer behovet for engangs opladelige batterier.

Kan Qi trådløs oplader bruges med cover på telefonen?

Har man cover på sin telefon er det nødvendigt, at dette er MagSafe kompatibelt for at bruge holderen. At et mobilcover er MagSafe kompatibelt betyder, at det er designet til at fungere problemfrit med Apple’s MagSafe teknologi. MagSafe er en magnetisk teknologi, der blev introduceret af Apple og bruges primært i iPhones. Et MagSafe kompatibelt cover har derfor indbygget magneter, som tillader det at fastgøre sig sikkert til bagsiden af en MagSafe kompatibel iPhone.

Brodit magnetisk iPhone holder møder avanceret trådløs opladning

Brodit magnetisk iPhone holder er den perfekte løsning til bl.a. at holde din iPhone på plads, mens du kører. Denne avancerede holder bruger en magnetisk mekanisme til at sikre din telefon og dermed undgå at falde ud, selv når du kører på ujævne veje. Den magnetiske mekanisme gør det også nemt at montere og fjerne din iPhone fra holderen. Du behøver ikke længere bekymre dig om besværet med at bokse telefonen fast i en traditionel holder, der kan være svær at justere og frigøre.

Hvad hvis min smartphone ikke har Qi opladning?

Det er langt fra alle smartphones, som Qi opladning understøtter. Derfor findes der en Qi adapter. Adapteren tilsluttes med et tilkoblet ladekabel til din telefon, som du kan have

siddende under dit cover, og derved har du trådløs opladning gennem adapteren, hvor princippet er det samme.

5 situationer du vil ønske, du havde en Qi oplader

På kontoret: Har du en vigtig arbejdsdeadline og er din telefon ved at løbe tør for strøm midt på dagen, kan en Qi oplader på skrivebordet gøre det nemt at opretholde produktiviteten uden at skulle rode med ledninger m.m.

I bilen: Forestil dig at være på vej til vigtige møder, og din telefon er ved at løbe tør for strøm. Her kommer din Qi trådløse oplader til undsætning, der gør det let for dig at oplade din enhed, uden at fjerne fokus fra vejen, mens du forbliver tilsluttet og aktiv.

Middagsselskaber eller sammenkomster: Hvis du er bange for, at du går glip af noget på grund af lavt batteri, kan en Qi oplader sikre, at du stadig er i stand til at fange de sjove øjeblikke og situationer med din telefon. Fx hvis du er ude med venner eller familie.

På rejsen: Det kan være, du står i lufthavnen, måske endda i transit og alle stikkontakterne er optaget. Her kan en Qi trådløs oplader, sørge for du endnu kan nå at sende den sidste besked eller mail, inden du stiger på flyet.

Under træningen: Hvis du som mange andre hører musik eller registrerer dine træningsresultater under træningen, kan det hurtigt koste større mængder af strøm. Derfor vil du sætte pris på at have en Qi oplader ved hånden, så du kan oplade enheden hurtigt og problemfrit under eller efter træningen.

Køb din Brodit magnetisk iPhone holder og optimer din hverdag

Er du træt af at skulle lede efter din iPhone, når den igen er forsvundet mellem sofaens puder? Eller har du problemer med at finde et sikkert sted at placere din telefon i bilen, mens du kører? Så er en Brodit magnetisk iPhone holder lige det, du har brug for.

Ultimate Trading ApS | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@mobilholder.dk | CVR: 30 73 76 60