Brodit Universal Aktiv mobilholder MicroUSB B:62-77 D:6-10 - 521620

På lager. Hurtig levering!
SKU
521620
Brodit Universal Aktiv mobil holder til telefoner med MicroUSB og indenfor målene B: 62-77 og D: 6-10 mm.
599,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Universal Bilholder lavet så den passer til flere forskellige modeller med eller uden beskyttelsescover

Holderen er lavet så den passer til telefoner der op lades med MicroUSB, som sidder centret i bunden og som med eller uden beskyttelsescover holder sig indenfor nedenstående mål:

Bredde: 62-77mm
Dybde: 6-10mm

For at se hvilken af de justerbare holdere du skal bruge til din telefon er det vigtigt at du måler din enhed med beskyttelsescoveret på og derefter vælger den holder hvor din telefons mål med beskyttelsescoveret på holder sig indenfor.

Før du bruger holderen skal du altså sørge for, at oplader stikket vender den rigtige vej (det kan vendes), og også indstille holderens bredde så den passer til din specifikke enhed.

Dette gøres ved at sætte det medfølgende kabel i din telefon og find ud af hvilken vej kablet skal vende for at din telefon har fronten udad i holderen. Hefter sættes kablet fast i ladeklodsen og den skrues fast på holderen.

Herefter løsnes de to skruer på hver side af midter skruen og derefter trækkes siderne ud og telefonen med beskyttelsescoveret på sættes i holderen så skubbes siderne sammen og telefonen fjernes. Så spændes skruerne igen så siderne nu sidder så de passer til din telefon med beskyttelsescoveret på.

Brodits mobil holdere er monteret på et kugleled så skærmen på din telefon kan vippes så vinklen passer i forhold til placeringen af holderen og alt efter hvor lysindfaldet kommer fra.

Dette er en aktiv holder med vendbart laderstik og med cigar adapter.
Holderen er lavet med en ren ledning og ikke den kendte spiral ledning og er sluttet i et USB stik.
Der medfølger cigaradapter så den kan oplade din enhed via cigartænderen.

Hvis din bils radio understøtter det, så kan USB stikket også tilsluttes til radioen, og derved få strøm og dataoverførsel den vej igennem (Funktioner afhænger af radioen).

Vi anbefaler at holderen monteres på en proclip eller et 9 hulsbeslag for den sikreste montering.
Ved montering med Brodit proclips beslag skånes bilens interiør. Alternativt kan holderen monteres med skruer direkte på instrument brættet eller en anden type holder.

Se vores udvalg af bilspecifikke Proclips og bilbeslag lige her - Proclips beslag og Dashmounts

Passer til telefoner der oplades med MicroUSB centeret i midten i bunden og som med eller uden beskyttelsescover holder sig indenfor målene B:62-77 og D:6-10mm

Model: 521620

EAN nummer: 7320285216204

OBS: Passer KUN til modeller hvor telefonen oplades med MicroUSB, og hvor opladningsstikket sidder centeret i bunden af telefonen.
Spørgsmål til produktet
Mobilholder.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@mobilholder.dk | CVR: 30 73 76 60