Fri fragt ved køb over 500 kr.

Fortrydelsesret

Hos Mobilholder.dk har du som forbruger altid 14 dages fuld fortrydelsesret.
Det vil sige at du kan fortryde dit køb op til 14 dage fra modtagelsen af varen.

Du skal inden for 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal ske via mail, tlf. eller. lign.


Email.: support@mobilholder.dk
Tlf.: 89 93 78 80

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi henstiller til at du følger vores fortrydelses procedurer som du kan læs om her - http://www.mobilholder.dk/retur-og-reklamation
Dette er med til at fremskynde sagsbehandlingen af din returnering.


Udover at sende varen tilbage til os, kan du også udnytte din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen på Posthuset, hvis du samtidig giver os besked herom.

Vælger du dette giv da venligst Posthuset besked på at sende varen retur med det samme, således at Mobilholder.dk ikke skal vente uforholdsmæssigt mange dage på at få varen retur.


Hvis du vælger at sende varen, skal det ske til vores adresse :

Ultimate Trading ApS
Kalundborgvej 88
DK- 4200 Slagelse

Det er dig som kunde der betaler de direkte omkostninger ved at sende varen retur, dvs. fragt samt indpakning.


Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind


Returnerede varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.


Tilbagebetalingen sker direkte på dit kreditkort, hvis du har handlet med kreditkort, og har du betalt med bankoverførsel, foregår refunderingen via kontooverførelse.

Vi anbefaler derfor altid en kopi af din faktura påført dine kontooplysninger Reg og kontonr. således vi kan tilbageføre dit tilgodehavende, hvis du har betalt med bankoverførsel.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Som B2B kunde har du ingen fortrydelsesret

Ultimate Trading ApS | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@mobilholder.dk | CVR: 30 73 76 60