Fri fragt ved køb over 500 kr.

Brodit Universal Passiv mobilholder B:62-77 D:6-10 - 511307

På lager. Hurtig levering!
SKU
511307
Brodit Universal passiv mobil holder til telefoner indenfor målene B: 62-77 og D: 6-10 mm.
299,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Universal Bilholder lavet så den passer til flere forskellige modeller med eller uden beskyttelsescover

Holderen er lavet så den passer til telefoner der med eller uden beskyttelsescover holder sig indenfor nedenstående mål:

Bredde: 62-77mm
Dybde: 6-10mm

For at se hvilken af de justerbare holdere du skal bruge til din telefon er det vigtigt at du måler din enhed med beskyttelsescoveret på og derefter vælger den holder hvor din telefons mål med beskyttelsescoveret på holder sig indenfor.

Når holderen modtages løsnes de to skruer på hver side af midter skruen og derefter trækkes siderne ud og telefonen med beskyttelsescoveret på sættes i holderen så skubbes siderne sammen og telefonen fjernes. Så spændes skruerne igen så siderne nu sidder så de passer til din telefon med beskyttelsescoveret på.

Brodits mobil holdere er monteret på et kugleled så skærmen på din telefon kan vippes så vinklen passer i forhold til placeringen af holderen og alt efter hvor lysindfaldet kommer fra.

Dette er en passiv holder, hvilket vil sige at holderen er lavet til blot at holde telefonen uden indbygget opladning. Bil holderen er åben i bunden hvilket giver mulighed for at tilslutte en almindelig billader til telefonen hvis opladning i bilen ønskes.

Ønsker du en holder med laderstik indbygget skal du bruge en aktiv holder med indbygget ladestik i stedet for. Se dem nedenfor.

Vi anbefaler at holderen monteres på en proclip eller et 9 hulsbeslag for den sikreste montering.
Ved montering med Brodit proclips beslag skånes bilens interiør. Alternativt kan holderen monteres med skruer direkte på instrument brættet eller en anden type holder.

Se vores udvalg af bilspecifikke Proclips og bilbeslag lige her - Proclips beslag og Dashmounts

Passer til telefoner der med eller uden beskyttelsescover holder sig indenfor målene B:62-77 og D:6-10mm

Model: 511307

EAN nummer: 7320285113077
Spørgsmål til produktet
Ultimate Trading ApS | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@mobilholder.dk | CVR: 30 73 76 60